Hegedűs-Gál Csilla
Hegedűs-Gál Csilla
Változás és megújulás
Változás és megújulás
Felemelkedés
Felemelkedés
Kivirágzás
Kivirágzás

HEGEDŰS-GÁL CSILLA

HR SZAKÉRTŐ - PROAKTÍV BUSINESS COACH - TRÉNER - MŰVÉSZETTERÁPIÁS HALLGATÓ

Hogy ki vagyok ÉN?

Sokszor feltettem már magamnak Én is ezt a kérdését, és mindannyiszor arra jutottam, hogy mint minden NŐtársam, egy többszerepben érvényesülni akaró kreatív önfejlesztő NŐ vagyok...

Egyszerre vagyok, és fejlődök azzá az emberré, aki egyszerre:

Anya + Feleség + Vállalkozó + Önfejlesztő + Támogató + Emberbarát + Autodidakta festőművész + Testvér + Szüleim gyermeke + Természetbarát + Innovátor + Altruista + Humanista + Vezető + Üzleti coach + HR szakértő + Karriertanácsadó + Tréner = Kreatív Önfejlesztő NŐ

48 évesen megjártam már mély hullámvölgyeket és megéltem számos sikert is ;-) Ami érdekes, hogy számomra egy közöspontja van/volt/lesz a sikernek és a kudarcnak, az a tapasztalat, a tanulás, a fejlődés lehetősége.  Ebben a folyamatban az önismeretem mindig tovább csiszolódott, és egyre struktúráltabban láttam Önmagamat.

Ez a sturktúráltság, és önreflexió jellemző a több, mint 20 éves munkatapasztalatomra is, melyben mindig az ember, és az emberek fejlesztése volt, van és lesz is a középpontban.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy rehabilitációs mentorként számos munkahelyteremtő beruházás megvalósulását támogattam, és sok - sok vállalkozót érzékenyítettem a fogyatékossággal élő vagy megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatására.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy az oktatás, a fejlesztés mindig ott van az életemben. Akkor is, ha saját kisfiamra gondolok, és akkor is ha más gyerkőcök vagy kamaszok, vagy felnőttek fejlesztése jön szóba. Csak néhány példa, amikor: Ifjúsági trénerként pénzügyi tudatosságra tréningeztem a fiatalokat, vagy amikor ügyfélszolgálati kommunikációs képességeket fejlesztettem felnőtteknél, vagy amikor senior értékesítőket coacholtom vagy amikor táboroztattam, festettem együtt gyerekkel, vagy amikor egy elsőre reménytelen kommunikációs projektet tudtam sikerre vinni, vagy amikor a szinte semmiből építettem fel vállalati tudásmenedzsment rendszert.... hosszú a sor, és mind egytől egyig szép emlék, és kiváló tapasztalat.

A fókuszom mindig a fejlesztésen, az oktatáson, embertársaim megértésén - elfogadásán - támogatásán, és a kreativitásuk - önismeretük fejlesztésén volt, van és lesz is a jövőben.

Ebben a fókuszban, komplex és kreatív szemléletben támogathatlak arra, hogy Önmagad is megtaláld a komplex megoldásokat kérdéseidre és jobban, sokkal jobban megismerd Önmagad.

Hiszem, hogy
 " Az összhang állapota az jelenti, hogy a lelked útját járod, és nyitott vagy az érzelmeidre, a fejlődésre és a gyógyulásra." Ashley Wood

Az összhang megteremtése ösztönös (vagy tudatalatti) vagy tudatos önfejlesztési folyamaton keresztül valósul meg. Ezen az úton tudunk együttmenni és támogathatlak abban, hogy megtaláld a kreatív erődet az önismereted fejlesztésére, az önszeretetre, karriered fejlesztésére, a szerepeid legteljesebb megélésére, kérdéseid megválaszolására, a saját tempódban, mert hiszem, hogy mindenki elérheti a céljait a sajátjaként megélt módszereivel, időbeosztásában, szokásrendszerének finomításával.

Higgy magadban! Én hiszek benned, mert a fejlődésed magja szépen kicsírázik, kivirágzik, már azzal is, ha itt vagy, és elindult benned a változtatásra irányuló gondolat....:-)

...mert az Önmagunk megismerésébe feketett energia, egy igazi befektetés Önmagunkba, mely később sokszorosan megtérül, és az életünk minden területére kihat.

Az alábbi linken megtalálod a szakmai önéletrajzomat:

"Bízz abban a csendes és szerény belső hangban, ami azt súgja, hogy megpróbálom és menni fog."
Marie Forleo

Olvasd tovább a referenciáimat, az alábbi linkre kattintva:

Referenciák

Share