Referenciák

"Hegedűs-Gál Csilla HR szakemberrel való hatékony együttműködésünk keretében megváltozott munkaképességű, tartós munkanélküli és pályakezdő ügyfeleink számára nyújtott munkavállalási tanácsadást, és sikerrel tartott álláskeresési technikák, munkamotiváció, tanulási technikák tréninget. Ügyfeleink foglalkoztatásának elősegítése érdekében vállalati kapcsolatokat épített és szükség szerint érzékenyítette a vezetőket a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásához, beillesztéséhez a szervezetükhöz. Személyiségében lelkes, kooperatív és empatikus szakember. Ajánlom azon fejlődésorientált szervezetnek, akiknek a hatékonyság mellett fontosak az emberi értékek is."

Skultéti Ildikó

Rehabilitációs és szociális vezető

Civil Érték Egyesület

"Másfélnapos ingyenes rendezvényünk célja a pályaválasztás előtt álló fiatalok támogatása volt jövőjük tudatos tervezésében, valamint szociális kompetenciáik fejlesztésében. A szakmai előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok mellett olyan megoldást is kerestünk erre az alkalomra, amely személyre szabottan ad az adott fiatalnak segítséget a továbbtanulásban, a pályaválasztásban, akár pályakezdésben. Ebben nyújtott támogatást számunkra Hegedűs-Gál Csilla gyors állásinterjú szimulációk megvalósításával, amelynek során a résztvevők védett környezetben próbálhatták ki magukat egy kihívást jelentő élethelyzetben. Csilla amellett, hogy hiteles szakemberként volt jelen, a felkészülés során láthatóan nagy figyelmet szentelt a korosztályos igényeknek is. Használt eszközei, mellékletei, történetei és megnyugtató személyisége mind hozzájárult ahhoz, hogy a résztvevők sikerélménnyel, egy fokkal magabiztosabban és kellően motiváltan távozhattak az együtt töltött idő után a rendezvényünkről."

Csufor Lilla – OTP Fáy András Alapítvány, képzési igazgató

Humánerőfejlesztési, felnőttoktatási, rehabilitációs foglalkoztatási projektek tervezése - kivitelezése, EU-s projektek ügyfélszolgálati kommunikációja, vállalati tudásmenedzsment rendszer bevezetése és működtetése

Az alábbi pozíciókban:.rehabilitációs mentorként,foglalkozási tanácsadóként, képzési menedzserként, trénerként, kommunikációs folyamatmenedzserkén, ügyfélszolgálati munkatársként.

Referencia cégek:.

Victofon Kft

Rávezető Kft

Bidcon Kft

Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft

Mozgáskorlátozottak Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete


Hegedűs-Gál Csilla 2023. február 27 – május 30. között részt vett az NN Biztosító Zrt. Coach
gyakornoki programjában. A program során Business és Life elakadások feltárásával és
feldolgozásában segítette az NN Biztosító értékesítési hálózatának partnereit.
Csilla kreatív, megoldáscentrikus, kiváló asszertív kommunikációs képességgel rendelkező
coach. Ügyfélközpontú, a bizalmi légkört könnyen és gyorsan kialakító szakember. A megbízott
coaching tevékenységet hozzáértően, szakmai hitelességgel látta el

.
A program szakmai felelőse:

NN Biztosító

Sztudva Gyöngyi, Képzés és fejlesztés
E-mail: sztudva.gyongyi@nn.hu;

T: +36 30 3997916

Nagyon jó szívvel ajánlom Csillát a munkába visszatérő anyukák és apukák számára (is)! Nekem nagyon sokat segített az elakadásaimban és bizonytalanságaimban. Azért kerestem meg, mert kisgyermek mellett töltött 3 év után elbizonytalanodtam, hogy merre tovább. Együtt meghatároztunk célokat, feltétképeztük a lehetőségeket, az aktuális munkaerő piaci viszonylatokat és rámutatott az erősségeimre, amivel önbizalmat adott a visszatéréshez. Mindeközben számos olyan témát érintettünk, amiből sokat tanultam magamról és élesebb, behatárolhatóbb elképzelésem lett a karrieremet illetően.

F. Tímea


......